3.7.10

κοινό μυστικό στις πιάτσες των ταξί αλλά είναι και σε γνώση της Αστυνομίας

Έτυχε σε συγγενή μου και μετά από έρευνα ανακάλυψα ότι είναι κοινό μυστικό στις πιάτσες των ταξί αλλά είναι και σε γνώση της Αστυνομίας.

Συμβαίνει κυρίως τις βραδινές ώρες και το κάνουν σε ηλικιωμένους, νεαρές κοπέλες και τουρίστες. Επιβιβάζουν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό περιοχές της Αθήνας. Όταν ο επιβάτης δώσει το αντίτιμο αλλάζει το νόμισμα σε μικρότερο ο οδηγός ισχυριζόμενος ότι έλαβε μικρότερο ποσό και απαιτώντας με έντονο ύφος μεγαλύτερο. Στη περίπτωσή μου ισχυρίστηκε ότι πήρε 10ευρω ενώ έλαβε 50ευρω. Λαμβάνει το μεγαλύτερο ποσό από τον τρομοκρατημένο και αδύναμο να αντιδράσει επιβάτη και μέχρι ο τελευταίος να κατέβει από το ταξί ο οδηγός έχε κατεβάσει τις αποσκευές και έχει ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΥΦΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ και αποχωρεί. Η Αστυνομία αδυνατεί να ενεργήσει χωρίς την πινακίδα. Αυτό γίνεται πολύ συχνά τελευταία.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΣΑΤΑ τι λένε γι αυτά; Μόνο αυξήσεις ζητάνε;

3 comments:

  1. Μου έτυχε ακριβώς το ίδιο! Πήρα αργα το βράδυ ταξί, και μόλις έφτασα στον προορισμό μου και του έδωσα 50ευρω το αντάλλαξε με 10ευρω και περίμενε και τα υπόλοιπα!!!! Στην αρχή "ψάρωσα" αλλά μετά που συνειδητοποίησα ότι το μοναδικό 50ευρω που είχα στην τσάντα έλειπε (λες και μας περισσεύουν!), καθώς και ότι αποκλείεται να έκανα λάθος, του είπα ότι "εγώ σας έδωσα 50ευρω-ΤΕΛΟΣ!". Φυσικά πήγε να με βγάλει τρέλή, αλλά επειδή επέμενα και επειδή ήταν τόσο ΚΟΤΑ πήγε να τα μπαλώσει και μου έδωσε όλα τα ρέστα τελικά. Φυσικά αρνήθηκε να μου δώσει και απόδειξη. Μου λέει, δε βγήκε απόδειξη. Είμαι κόρη ταξιτζή του λέω, λες να μη ξέρω πότε βγαίνει απόδειξη?
    Ο πατέρας μου είναι πραγματικά με το σταυρό στο χέρι ως ταξιτζής, και εκνευρίζομαι απίστευτα όταν τέτοιοι τύποι βρωμίζουν το επάγγελμα του πατέρα μου.

    Άλλες φορές μου έχουν βάλει διπλή ταρίφα μέρα μεσημέρι. Επειδή εκνευρίζομαι όταν με υποτιμούν, δεν τους τη χαρίζω πια. Παλιά φοβόμουν, αλλά ύστερα από αρκετές κακές εμπειρίες έχω καταλάβει ότι αυτοί που κλέβουν δεν ειναι άντρες αλλά γυναίκες, και σου κλαίγονται σα μωρά αν φοβηθούν πως θα τους καταγγείλεις.

    Υ.Γ. Όταν διαφωνείτε πάντα να έχετε και την πόρτα του ταξί ΑΝΟΙΧΤΗ παράλληλα, ώστε να μη μπορεί να ξεκινήσει. Επίσης πάντα πρέπει να κόβετε και φάτσες. Οι κότες φαίνονται.

    ReplyDelete
  2. Bravo Στον πατέρα σου! Μακάρι να ήταν όλοι έτσι, και όχι να τρέμει η ψυχή μας κάθε φορα που μπαίνει σε ταξί η κόρη μας η οι γυναίκες μας.

    ReplyDelete
  3. Hot Sauces | Kiwi Krashin
    Hot 카지노 사이트 Sauces and Sauces · Red Savina Pepper kirill-kondrashin Sauce · Habanero Pepper Sauce | Carolina Reaper Pepper Sauce · Ghost Pepper Sauce · Habanero Pepper Sauce Belizean style.

    ReplyDelete