8.7.10

ΤΑΑ 7515 - αρνήθηκε απόδειξη

Σε αυτήν την χώρα δεν λειτουργει Τ Ι Π Ο Τ Α και φυσικα το 1019! Προσπαθώ να κάνω καταγγελία σε ενα ταξιτζη ο οποίος αρνήθηκε να μου δώσει απόδειξη (43€ και κατι) λέγονταν μου διάφορες δικαιολογίες, πιστεύω πως στην διαδρομή είχε βάλει 2η ταριφα! Λέγεται Σαλακούμας Πρόδρομος (ΤΑΑ 7515)... δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει!!!

16 comments:

  1. Καταγγέλω τον οδηγό του ταξί με αριθμό κυκλοφορίας ΤΑΒ 6178, τον οποίο σταμάτησα για να με πάει από Αιγάλεω προς Κουκάκι στις 19 Απριλίου 2011 και ώρα 2105. Αφού του είπα ότι ήθελα να με πάει από την ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ αυτός έστριψε στη Χαμοστέρνας ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ!!! Είναι γνωστό ότι κάνεις τον κύκλο από Χαμοστέρνας και το έκανε για να μου τα πάρει πιο χοντρά!!! Οσοι δεν ξέρουν να κοιτάξουν ένα χάρτη.

    ReplyDelete
  2. Καταγγέλω τον οδηγό του ταξί με αριθμό κυκλοφορίας ΤΑΒ-5461 σε όλους του τους συναδέλφους του ο οποίος , ενώ εκινείτο σε μονόδρομο σε αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκεκριμένα επί της οδού Συμμάχων στην περιοχή της Νίκαιας με σκοπό να βγει ανάποδα στην οδό Γρ. Λαμπράκη, όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη από τον κανονικά κινούμενο οδηγό που παρ ολίγον να συγκρουστεί, αλλά ως ψευτοέλληνας ψευτόμαγκας κατέβηκε από το όχημα και ζητούσε και τον λόγο αποκαλώντας τον και χαφιέ. Τι χαρά όμως θα κάνει ο εν λόγω οδηγός, όταν θα μάθει και θα δεί την κλήση να τον περιμένει σε κάποιο ταμείο μιας και ήταν τόσο άτυχος που έπεσε σε μπάτσιο και μάλιστα της ασφάλειας, ο οποίος εκείνη την στιγμή δεν ήθελε να αποκαλύψει την ιδιότητά του?
    Αυτοί είστε κύριοι εν ολίγοις. Τραμπούκοι.

    ReplyDelete
  3. Καταγγελω τον οδηγω ταξη με αριθμο κυκλοφοριας TAA-7767 που μου ζητιζε 3 φορας το κανονικα τιμι. Και μου αρπαξη τα τσαντα μου.

    ReplyDelete
  4. Καταγγέλλω τον οδηγό ταξί με αριθμό ΤΑΑ 6137 ο οποίος
    1) Είχε ήδη επιβάτισσα την οποία δεν είχα δει
    2) Μου είπε ότι θα την αφήσει λίγο παρακάτω (εγώ υπέθεσα ότι ήταν στην ίδια ευθεία και στην κατεύθυνση που πήγαινα και προφανώς δεν ήταν)
    3) Προσπάθησε να με πάει στον προορισμό μου από μεγαλύτερη διαδρομή
    4) Μου ζήτησε 4,5 € (από Σκουφά μέχρι πίσω από την Παλιά Βουλή)
    5) Ζήτησα απόδειξη 2 φορές και δε μου έδωσε
    6) Ζήτησα τον αριθμό του άλλες 2 φορές και δε μου τον έδωσε ούτε αυτόν
    7) Και τέλος έφυγε βιαστικά για να μην προλάβω να δω τον αριθμό των πινακίδων του

    ReplyDelete
  5. καταγγελω οδηγο ταξι στη λαμια με αριθμο πινακιδας ΤΑΖ 5704 γιατι ημουν με το μηχανακι στην ακρη του δρομου και μου χτυπαγε κορνα γιατι δεν χωραγε να περασει!!!νταλικα ολοκληρη χωραγε να περασει.του εκανα νοημα οτι χωραει και αυτος με εβρισε παρα πολυ χυδαια!!δεν εχω λεφτα να του κανω μηνυση και να τον παω στον αρειο παγο στην αθηνα που θελει και ταξι ο ταριφας!ολοι οι ταριφες για μενα ειναι μεγαλοι αληταραδες και κλεφτες!μακαρι αυτο το κρατος να τους παρει τα σπιτια και οτι εχουν και να μεινουν στο δρομο οι παλιογυφτοι!

    ReplyDelete
  6. Καταγγελω οδηγό ταξί με αριθμό πινακίδας ΤΑΒ 5198 ( εκμεταλλευτης 2, Αναγνωστου Κων/νος) ο οποίος στις 1/8/2015 με μετέφερε από Γαλάτσι Πλατεία Βικτωριας, και αφού ζήτησα 2η φορά απόδειξη μου εδωσε ενα αποκομμα από 2 (!) προηγούμενες ταριφες με εντελώς διαφορετικα διαφορετικά πόσα απο αυτο που μου χρεωσε. 23% το Φπα στις χρεωσεις αλλά αποδειξουλες για να το αποδωσετε δεν κοβετε βρωμιαριδες

    ReplyDelete
  7. ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΜΙΧΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΦΜ 024105930 ΚΑΙ ΑΡ. ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΑΑ 6239 ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ Κ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΑΝΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟ Κ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ Κ ΜΕ ΧΡΕΩΣΕ Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ.ΑΓΕΝΑΣΤΑΤΟΣ Κ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ.ΤΑΑ 6239 ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ.ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ

    ReplyDelete
  8. Η κάτωθι γραπτή καταγγελία γράφεται εν γνώση των καταγγελλόντων.
    Την ημέρα Τρίτη 21 του μηνός Αυγούστου και έτους 2018 και ώρας 03:00 π.μ., πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική κλήση στο τηλέφωνο 6975623818 που ανήκει στην Κοινοπραξία Ταξί Μεγάρων «Οι Άγιοι Μάρτυρες», ώστε όχημα ταξί να μας παραλάβει από τη διεύθυνση Κανάρη στη περιοχή Βαρέα Μεγάρων. Ο οδηγός του οχήματος με πινακίδες ΤΑΗ-1572, Κωνσταντίνος Γκιώνης από τη στιγμή επιβίβασης μας ήταν δύστροπος. Όταν μας ρώτησε «Που σας πάω παιδιά;» έλαβε ως απάντηση ότι θα του υποδείξουμε εμείς την πορεία καθώς επιθυμούσαμε να αποβιβαστούμε σε δυο διαφορετικά σημεία. Χαμηλοφώνως ξεκινήσαμε να συζητάμε σε ποιο από τα δύο σημεία να μας αποβιβάσει πρώτα. Στον κυκλικό κόμβο που βρίσκεται στην αερογέφυρα Μεγάρων-Πάχης ο οδηγός γύρισε κατά το ήμισυ το κεφάλι του προς τα πίσω, επενέβη δίχως να ερωτηθεί στη συζήτηση,, φωνασκώντας με άσχημο τρόπο προς το μέρος μας ζητώντας επίμονα να του πούμε διευθύνσεις και χτύπησε με δύναμη το τιμόνι του αυτοκινήτου θέλοντας να μας εκφοβίσει(;). Του εξηγήσαμε με ψυχραιμία, αν και κατά τη διάρκεια της ομιλίας μάς μας διέκοπτε με τρόπο αγενή, ότι στην οδό Μινώας θα του εξηγούσαμε σε ποιο στενό να πραγματοποιήσει εγκαίρως στροφή αριστερά. Ο οδηγός, Κωνσταντίνος Γκιώνης, όταν του ζητήθηκε να στρίψει δεν πραγματοποίησε τη στροφή, αλλά έστριψε ένα στενό παραπάνω παρατώντας ουσιαστικά τους δύο εκ των τεσσάρων επιβαινόντων σε σημείο απέχον τουλάχιστον 500 μέτρα μακριά από το σημείο που του ζητήθηκε.
    Παρακαλείσθε ως επέμβετε άμεσα προς συμμόρφωση του επαγγελματία οδηγού ταξί, Κωνσταντίνου Γκιώνη, καθώς δυσφημεί το επάγγελμα των οδηγών ταξί με την απαράδεκτη συμπεριφορά του και την άρνηση του να ακουληθήσει την υποδειγμένη σε αυτόν πορεία.

    ReplyDelete
  9. ΤΑΒ 4993 Προσοχή, εξαιρετικά επικίνδυνος μεσήλικας περίπου 60 χρονών, φοράει συνέχεια μαύρο σακάκι, μαύρο παντελόνι και πουκάμισο. Την τελευταία φορά τον πήρα από την πιάτσα της Πανεπιστημίου. Με έβρισε, κατέβασε χριστοπαναγίες και απείλησε οτι θα με πετάξει εξω από το ταξι. Προσοχή, μη ισορροπημένο άτομο.

    ReplyDelete
  10. Ταξι με αρ. ΤΑΒ 4509 μας απειλησε εν κινησει στην κηφισιας με γαλλικο κλειδι 25 εκατοστων πως θα μας το πεταξει στο αυτοκινητο επειδη προσπαθησαμε να αλλαξουμε λωριδα με φλας και ερχοταν με φορα απο πισω ενω ειμασταν σταματημενοι. Σταματησα χωρις να αλλαξω λωριδα επειδη κορναρε απο τα 15 μετρα. Μας εβρισε χυδαια οταν ηρθε διπλα μας και μας ειπε πως το φλας δεν λεει κατι που αναψα και πως δεν ξερουμε τον κ.ο.κ! Ειχα μεσα παιδι 2 ετων κ δεν συνεχισα αλλα το κλειδι στο ντουλαπακι ειναι αδικημα που διωκεται ποινικά(αυριο πρωι στο τμημα για μήνυση) Μενει περιστερι - Πετρουπολη ο συγκεκριμενος

    ReplyDelete
  11. Κατακαταγειλο το ταριφα ΤΑΒ 7010 απο ηλεκτρικο πειραια μεχρι το παλατακι χορις καθολου κινιση μου ζιτισε 17 ευρο και το ρολοι ετρεχε σαν τραλο .δυο ευρο το χιλιομετρο ετρεχε και ουτε αποδειξι.ελπιζο να τα παρε σε δαρμακα αυτο που μου εκλεψε και ι καταγελια ελπιζο να πιασει τοπο μπας και γηνουν ανθροποι σοστη

    ReplyDelete
  12. Κατακαταγειλο το ταριφα ΤΑΒ 7010 απο ηλεκτρικο πειραια μεχρι το παλατακιχωρις καθολου κινιση μου ζιτισε 17 ευρο και το ρολοι ετρεχε σαν τραλο .δυο ευρο το χιλιομετρο ετρεχε και ουτε αποδειξι.ελπιζο να τα παρε σε φαρμακα αυτά που μου εκλεψε και ι καταγελια ελπιζο να πιασει τοπο μπας και γηνουν ανθροποι σοστη

    ReplyDelete
  13. Καταγγελω στον ταξιτζης ΤΑΑ 1204, δεν μου εδωσε τα ρεστα ουτε την αποδεξη και ολο το δρομο μου διαβασε μαθημα για μασκες επειδη δεν του αρεσε οτι εβαλα μασκα μπανοντας στο ταξι και οχι πριν να μπω

    ReplyDelete
  14. Καταγγελνω το ταξί ΤΑΒ1156.περιμενα 25 λεπτά γθα να σταματήσει κάποιος ταξιτζής. Μόλις σταμάτησε αυτός ήρθε κ μια κοπέλα σφήνα κ του είπε που πάει. Ρωτάει κ εμένα που πάω του λέω Μαρούσι κ λέει στη κοπελιά μπες εσύ. Του λέω μα εγώ περίμενα εδώ κ εγώ σου έκανα νόημα να σταματήσεις. Κ μου απαντάει δεν πάω Μαρούσι σήμερα. Έτσι γουστάρω.

    ReplyDelete
  15. Ραδιοταξί Αισχύλος... κύριε Πέτρο από Μαγούλα καλύτερα να το κλείσεις το παράρτημα σού γιατί ούτως ή άλλως δεν δουλεύει... έχεις βάλει τους δικούς σου ανθρώπους για να καλύπτουν τις απάτες σας...αρνηθηκατε κούρσα σε πελάτη γιατί ήταν Κυριακή βράδυ και βαριοσασταν να πάτε αν ήταν καμιά τοπική κούρσα με κανονική χρέωση ούτε 2 ευρώ και ζητάτε 5 θα τρέχατε;;;

    ReplyDelete
  16. Το ταξί ΤΑΒ-7196 μου έκανε κύκλους για να γράφει το ρολόι. Του έλεγα από πού να πάει και παρίστανε τον κουφό, δεν έστριβε εκεί που έπρεπε, για να κάνει μεγαλύτερη διαδρομή. Συνήθως δίνω 13€, αυτός μου πήρε 15,30€.

    ReplyDelete